Guesthouse (3 of 8).png

 
 

Guest house Klitmøller

Guesthouse Klitmøller er godt placeret i hovedstaden af Cold Hawaii - nemlig lige i hjertet af byen og kun 350 meter fra Klitmøller bugt. Stemningen på Guesthouse Klitmøller er åben og afslappet, tro mod stedets naturlige omgivelser, og man får en følelse af at besøge et hyggeligt, roligt og varmt hjem. 

Guesthouse Klitmøller er stedet, hvor du efter en god dag i vandet, langs vandet eller ude i noget af den enestående natur, der grænser op til byen, kan lægge dig i en god seng i behagelige omgivelser.

Værelserne er navngivet og indrettet med reference til steder eller områder i Thy som vi mener gør Cold Hawaii og Nationalpark Thy til et af de smukkeste og mest særegne steder i Danmark.

Uanset om dine muskler er ømme efter en lang dags surf, cykling eller vandring, eller du bare har behov for at tømme hovedet og slappe af, har vi den perfekte kur. 

Det inkluderer ikke mudder i ansigtet og agurker på øjnene. Vores terrasse er stedet, hvor lyden fra havet, vinden og Klitmøller Å giver dig kræfterne tilbage. 

Faciliteterne inkluderer bade- og omklædningsrum, udendørs badekar, udendørs sauna, køkken og fælles spisested. 

Booking forespørgsel: På Guesthouse Klitmøller er det helt bevidst vi ikke har valgt at have online booking. Vores sted skal være personligt, derfor vil vi også gerne i kontakt med jer inden i kommer til os. Det skal være muligt i kan få svar på de spørgsmål i har for i kan være sikre på Guesthouse Klitmøller er det rigtige sted for jer.

   

VÆRELSER

Værelser:

Guesthouse Klitmøller har 11 værelser, hvor 10 af værelserne er dobbeltværelser og 1 værelse er enkeltværelse. Vi har 3 dobbeltværelser med eget bad og toilet, og 8 værelser som benytter sig af 3 flotte og rummelige fælles badeværelser. Det ene badeværelse er handicapvenligt.

Vi har to værelser med hems. ALLE værelser og gangarealer er røgfrie.

Alle vores værelser er indrettet i en hyggelig nordisk stil . Der er gratis wifi på alle værelser og på værelser med eget badeværelse er der lækre økologiske badeværelsesprodukter fra Stop the Water. Produkterne skal man lade stå så de næste gæster også kan få glæde af det. Produkterne kan købes i receptionen.

Tjek ind og ud:

Check ind på værelset fra kl. 14.00 og check ud senest kl. 10.00.

Ved for sent check ud medfører det et gebyr på 250 kr pr  hver påbegyndt 1/2 time

Guesthouse (37 of 51).jpg

Morgenmad kan tilkøbes og koster 150 kr pr pers

Morgenmaden laves og serveres hver morgen mellem 8.00 – 10.00 på vores overforliggende Café som hedder Café Hawgus.

Guesthouse og Café Hawgus serverer en morgenmad sat sammen af udvalgte og friske råvarer. Det vil være årstiden, der sætter dagsordenen for morgentallerkenen, som tilberedes frisk fra bunden hver morgen. Morgenmaden kan bestilles i picnickurv, så man kan gå de 200 meter ned til klitterne og nyde sin morgenmad der.

Hvis du vil se vores kontrolrapport fra fødevarestyrelsen klik her:

 

Vi har gjort os meget umage for at sammensætte en velsmagende morgenmad til jer. Morgenmaden består eksempelvis af:

  • Æg, bacon og pølser

  • Pålæg

  • Oste

  • Marmelade

  • Joughurt

  • Juice

  • Mælk


    Kommer i som et større selskab eller gruppe, så skriv endelig. Vi har en helt masse ideér til både morgenmad, frokost og aftensmad i kan nyde både på Guesthouse og Café Hawgus.

 


ferie i klitmøller

Guest House Klitmøller har sammen med vores samarbejdspartnere i området lavet et udvalg af feriemuligheder, hvor ophold på Guest House kombineres med andre spændende aktiviteter og udflugtsmål.

Guesthouse (26 of 51).jpg