Golf tur til THY / Cold Hawaii - Med udfordring

Guesthouse Klitmøller byder velkommen til golfture ud over det sædvanlige. 

golf.jpg


Et ophold på Guesthouse Klitmøller med golf i Nordvestjysk Golfklub er et sandt paradis af aktivitet og naturoplevelser for golfspillere på alle niveauer.
Så trænger du til at stige af ræset eller trænger du til en kombination af udfordring og velvære så er det her lige noget for dig. Her vil du nemlig være i roen, den afslappende atmosfærde og det gode humør du slet ikke kan udgå at komme i. 

Nordvestjysk golfbane har en helt fantastisk og fremragende beliggenhed i NATIONALPARK Thy. Banen ligger i smukke og fortryllende omgivelser som gør din golfoplevelse helt speciel. 

Nordvestjysk Golfklub har træningsbaner og pay and play som egner sig til den uerfarne spiller som endnu ikke er medlem i en golfklub og en smuk 18 hullers bane. Danmarks bedste par fem hul er kåret til at være på netop denne bane og er tilgængelig for klubmedlemmer og gæster. 

Banen er karakteriseret ved at have udfordrende fairways som til tider er grænsende til det svære, da disse ikke har et naturligt muldlag, men mange steder ligger ovenpå op til 40 meter klitsand. Teesteder og greens er bygget efter alle kunstens regler og der er udfordrende og kuperede greens på de fleste huller. En del fairways har linkskarakter med en udformning, som er sjælden og meget smuk. 

Banen udnytter naturen til fulde og er en typisk vesterhavsbane beliggende i en flot gammel plantage, plantet for at beskytte indlandet mod sandflugten. Området bærer præg af at ligge meget tæt på havet, hvorfor vegetationen oprindeligt bestod af bjerg- og klitfyr. Disse indkranser stort set alle banens huller hvilket har medført at der er et helt fantastisk rigt dyreliv. Dagligt er man i selskab med harer, egern, råvildt og kronvildt som også nyder godt af det gode græs på fairways. 

 

Pris: 1.150 kr  Pris: 850 kr

1 x green fee 1 x green fee
1 x 2 retters menu 1 x overnatning
1 x overnatning
1 x lækker lokal morgenbuffet 

Pris: 1.150 kr


Surf…. Det er jo cold Hawaii

Vi har siden 2005 drevet surfbutikken og surfskolen Westwind Klitmøller. Så det der med surf, det kan vi bare.

Med kombinationen af Guesthouse og Westwind Klitmøller kan vi give jer vores udgave af Cold Hawaii, som er et andet navn for bølgerne i Thy. De er nemlig lidt som dem på Hawaii - bare koldere.  

Langt de fleste dage er vandet ud for Klitmøller perfekt til begyndere. På vores surfskole har vi stærke drenge og lækre tøser, som er klar til at undervise jer.

Med vores instruktører er I, i de bedste hænder i forhold til en god og sikker vandoplevelse.

Før I ved af det, er I helt store i hovedet, fordi I netop har fanget den første bølge. Bare vent og se.  

Efter en æloha oplevelse på havet kan vi varmt anbefale en shoppetur i vores surfshop der bugner med lokale brands som feks. klitmøller collective og Elsk. Accessories, nips og andre sjove ting er der også et kæmpe udvalg af.

Er man interesseret i surfudstyr er shoppen  det helt rigtige sted at komme. Udvalget af surfudstyr er stort og man kan kun blive imponeret af  formerne og farverne på alle de forskellige boards som flot hænger i loftet rundt omkring i hele shoppen - og man må gerne røre! Så vil I røre ved og røres af Cold Hawaii er I kommet til det helt rigtige sted.

Du får:

2x overnatning

3 x 2 timers surfskole

fri adgang til fittness center

Fri surfboard samt våddragt i hele perioden

Fri afbenyttelse af faciliteterne:

sauna ved stranden og guesthouse

Skateboards, Bodyboards, Skimboards og Sup board

Fri wi-fi I surfshoppen og på guesthouse

Mulighed for tilkøb af morgenmad

Praktiske oplysninger:

Surfskolen vil finde sted som følgende: 

Fredag kl. 15-17

Lørdag kl. 10-12 alternativt kl. 15-17 

Søndag kl. 10-12

Ændring af tidspunkterne kan ske efter aftale

Pris:      1.999,-