PERSONDATA


Generelt

Denne politik om behandling af personoplysninger (herefter ”Persondatapolitik”) beskriver, hvordan Guesthouse Klitmøller APS indsamler og behandler personoplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for de personoplysninger, som du afgiver til os, herunder ved henvendelse, eller som vi indsamler via vores hjemmeside  www.guesthouseklitmoller.dk.

Persondatapolitikken indeholder oplysninger om, hvilke personoplysninger der indsamles, og hvilke rettigheder du har. Guesthouse Klitmøller er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig.

Vores kontaktoplysninger er:

Guesthouse Klitmøller
CVR-nr : 38331671
Ørhagevej 84b
7700 Thisted
Tlf: +45 41660477
E-mail: guesthouseklitmoller@gmail.com

Betalingskort:

Guesthouse Klitmøller ApS modtager online betalinger med; Dankort,  VISA, Mastercard og MobilePay.

Betaling bliver trukket på din konto, når din booking er oprettet, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Denmark – Kroner (DKK)

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne booket et værelse til dig.

Personoplysningerne registreres hos Guesthouse Klitmøller ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Guesthouse Klitmøller ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Guesthouse Klitmøller ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til:  guesthouseklitmoller@gmail.com

Videregivelse af dine personoplysninger kan overordnet opdeles i:

For at du kan indgå aftale med Guesthouse Klitmøller ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Vi indsamler, lagrer og behandler personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores Guesthouse samt ved brug af vores hjemmeside.

Oplysningerne indsamles som udgangspunkt direkte fra dig, men vi kan også modtage oplysninger fra andre kilder, herunder selvstændige udbydere af bookingservices, herunder booking.com

Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger

Vi indsamler og behandler personoplysninger om dig til følgende formål:

Booking af overnatning

Med henblik på at gennemføre booking af overnatning, behandler vi oplysninger om dig til brug for opfyldelse af aftalen omkring opholdet. Vi beder f.eks. om din e-mailadresse, så vi kan sende dig bekræftelse og kvittering på dit køb.

Når du booker ophold via vores hjemmeside, behandles dine kreditkortoplysninger af vores betalingsudbyder.

E-mail kommunikation 

Når du booker et værelse, vil du modtage en automatisk bekræftelse på en e-mail.

Brug af hjemmeside:

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi oplysninger om dig. Formålet med at indsamle og behandle oplysninger i forbindelse med besøg på vores hjemmeside er, at optimere din oplevelse som bruger på hjemmesiden, herunder sikre den korrekte opsætning af hjemmesiden samt for at kunne foretage målrettet og relevant markedsføring. Indsamlingen og behandlingen sker derfor for, at vi kan varetage vores legitime interesser i form af at forbedre hjemmesiden.

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Rettighederne er følgende:

  • Indsigtsret – Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.
  • Ret til berigtigelse – Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.
  • Ret til sletning – I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
  • Ret til begrænsning af behandling – Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.
  • Ret til indsigelse – Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

For at udøve dine rettigheder kan du kontakte Guesthouse Klitmøller på mail: guesthouseklitmoller@gmail.com .Enhver henvendelse vil blive besvaret hurtigst muligt.

I forbindelse med en anmodning, vil vi bede dig om at bekræfte din identitet eller afgive yderligere oplysninger. Vi kræver dette for at sikre, at det kun er dig, der har adgang til dine personoplysninger, og at de derfor ikke udleveres til en, der giver sig ud for at være dig.

Klage til Datatilsynet

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine oplysninger, hvis du er utilfreds med behandlingen. Klage skal indgives til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K

Ændringer i persondatapolitikken

Guesthouse Klitmøller er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne persondatapolitik. Så frem der sker ændringer i persondatapolitikken, vil du blive orienteret herom ved dit næste besøg på vores hjemmeside www.guesthouseklitmoller.dk

Afbestilling:

Afbestillingspolitik ( ved  booking af værelse  eller gruppe bookning på under 10 personer):

Ved afbestilling mere end 48 timer før får du hele beløbet refunderet.

Ved afbestilling mindre end 48 timer før kan vi desværre ikke refundere beløbet for bookingen.

Afbestillingspolitik (ved booking af værelser på grupper over 10 personer):

Ved afbestilling mere end 30 dage før får du hele beløbet refunderet.

Ved afbestilling mellem 30-10 dage før får du 50% af beløbet refunderet.

Ved afbestilling mindre end 10 dage før kan vi desværre ikke refundere beløbet for bookingen.