Retreats

Hensigten med vores retreats er at give dig et frirum til at kunne holde fri og ikke skulle være noget for nogen andre end dig selv. Det vil ikke blive en pause, men en læring, for når du går ud af vores dør igen skal du kunne mærke en forskel og samtidig også have lysten til at tage det med hjem du har fået fra os. Den helhedsoplevelse du kommer til at få og mærke her, hvor du er tæt på naturen , tæt på dig selv og tæt på andre får dig til at slippe det der fylder og opleve det ikke er så farligt at mærke dig selv.

Vi har lavet lækre skræddersyede programmer med en rigtig god vekslen mellem yoga, mindfuldness, egentid og luksustid med undervisning, natur og Klitmøller spa

Vores luksus retreat indeholder:

 • Mindfulness
 • Flow yoga
 • Guidet vesterhavstur
 • Klitmøller spa med bobler i glasset
 • Mulighed for havbad 
 • Sauna på strand og på Guesthouse 
 • Lækker vegetarisk mad fra GoodFoodToGo
 • Ægte Cold Hawaii aftenhygge ( og nej vi er ikke for frelste til at drikke et glas rødvin eller to)

Pris:

Enkelt værelse: 3,000 kr

Dobbeltværels: 2.500 kr

Vores forårsretreat indeholder:

 • flow yoga
 • Afspænding
 • Mindfulness
 • Workshop – skab en hverdag som giver mening
 • Mindful gåtur i nationalparken (pause indlagt med the og snaps med urter fra nationalparken)
 • Egentid med mulighed for tilkøb af NADA
 • Mulighed for havbad 
 • Sauna på strand og på Guesthouse
 • Lækker vegetarisk mad fra GoodFoodToGo
 • Ægte Cold Hawaii aftenhygge ( og nej vi er ikke for frelste til at drikke et glas rødvin eller to)

Pris:

Enkelt værelse: 4.500 kr

Dobbelt værelse: 4.000 kr

Yogabeskrivelse

Yogaen er for alle. Både for dig der er ny i yoga og for dig der allerede har din egen praksis. Stilarten er flow baseret (hatha og vinyasa), som guides i roligt tempo med tid til at mærke efter i din krop. Flowet gør det muligt at lade energi strømme rundt i kroppen og fører os steder hen, vi ikke kommer i en hektisk hverdag. Du bliver taget i hånden hele vejen og i fællesskab med hinanden og vores vejrtrækning finder vi vejen. 

Vejrtrækningen er i fokus under hele praksissen for at sætte gang i den rolige del af vores nervesystem, da vi lever i en verden med høj energi hvor vores aktive nervesystem ofte overstimuleres.  

Yoga er et indisk system der betyder at forene. I yogaen arbejder vi med at forene og skabe harmoni mellem krop og sind, ved at stilne sindet, skabe ro i hovedet og bevæge os bevidst. I stillingerne har vi øje for detaljerne, så du lærer at mærke efter i din krop og tage denne bevidsthed med fra yogamåtten og ind i din hverdag. Vi stræber mod at være i harmoni med virkeligheden. 

Undervisningen er anusara og alignment inspireret. Vi forsøger at skabe alignment i kroppen. Alignment er den gode kropsholdning der giver os flow og frit åndedræt. Samtidig med fokus på anusara, som er den spirituelle del, hvor yogaen åbner op for dit hjerte for at kanalisere energi og vibrationer. Det filosofiske afsæt om at vi alle har en iboende godhed og er perfekte præcis som vi er.  

Havdyp og sauna

Vi skal ud og mærke vesterhavet, stimulerer sanserne, sætte gang i blodomløbet og skabe fornemmelse af at kickstarte systemet. Du vil mærke kontrasterne mellem det kolde vand og saunaens varme med rensende dufte. Vi skal sidde i varmen og kigge ind i ilden og ud i naturen gennem vinduet med følelsen af at være helt i ro i både stilhed og storm. 

Klitmøller SPA 

Vi skal i Klitmøller spa og forkæles med spa, sauna og bobler på vores luksusretreat

Klitmøller spa byder på skønne og afslappende omgivelser hvor du ikke kan andet end at bevæge dig stille og roligt ned i gear. Du vil være omringet af naturens lyde, dæmpet musik og skønne dufte. Alt det som gør noget godt ved os!

Når vi er der kan du frit benytte deres udendørs spa, tønde sauna, koldvands spand og dampbad. Du får serveret et glas bobler og en let forfriskning.

Ønsker du at tilkøbe en behandling vil der også være tid til det, men skal dog bestilles inden.

Her kan du gå ind og se hvad lækkert de tilbyder: https://www.klitmollerspa.dk/?url=klitmollerspa.dk&id=3886&key=&user_id=&isadmin=

Hvad skal du have med:

Du skal tage tøj med til vejret fordi vi jo skal ud og nyde cold hawaiis skønne natur. Vi tror også at du måske vil kunne finde på at sætte dig på en bænk i dine pauser og nyde udsigten ud over havet.

Praktisk tøj som du kan bevæge dig i når vi skal dyrke yoga og mindfulness.

Hvis du har egen yoga måtte og tæppe til afspænding er det en god ide at tage det med. Hvis du ikke har, så har vi. Vi bruger yogamåtter, yoga blokke og meditationspuder fra moshi moshi mind. Er du begejstret for det og gerne vil have det med hjem, så sælger vi det også i receptionen.

Der er køleskab i fælleskøkkenet på Guesthouse, så har du mad eller drikkevarer du gerne vil have med til weekenden så ta det endelig med

Mad og snacks

Man bliver glad i både sjæl og krop af god mad lavet fra bunden, derfor vil du på kurset få mad leveret fra Good Food To Go , 100% økologisk, med masser af smag og sæsonens dejlige grøntsager.

Hvem underviser i yoga og tager os med ud i den skønne natur

Jeg hedder Janni Sønderbæk og jeg er sammen med Helle Fejerskov om at skabe Cold Hawaii Retreat til dig, der har lyst til er forkæle dig selv og mærke dig selv i naturens kræfter, ved det store Vesterhav og danmarks største vildmark. 

Jeg er din yogalærer på retreatet og vil vise dig Thy, på vandring, i vinterbad og holde saunaen varm. 

Jeg er uddannet yogalærer i stilarterne Vinyasa og Hatha. Jeg har været passioneret i yogaen i over ti år og har de sidste 4 år guidet mange forskellige grupper af mennesker i yoga. For mig er yoga et vigtigt redskab til at finde sjælero, selvaccept og skabe en kropsholdning, der skaber flow og frit åndedræt med en god kernestyrke. Jeg mener at det skal føles godt at være dig og gennem yogaen vil jeg guide dig ind i større bevidst nærvær og balance mellem krop og sind. I håb om at give dig redskaber til at mærke efter i dig selv, som du kan bringe fra yogamåtten ind i din hverdag og i livet generelt.

Jeg er foruden yogalærer, uddannet sygeplejerske og idrætslærer med speciale i aktiviteter i naturen. Jeg er desuden passioneret frilufts kvinde, surfer og sejler. Jeg er bosat i Stenbjerg, omgivet at frisk luft, klithede og havet, hvor jeg til daglig mærker magien og styrken fra naturen heroppe. Netop dét jeg glæder mig til at dele med dig.